Om Filmselskabet

Filmselskabet er et lille sluttet selskab, der udgør ham selv Jesper Kjerumgaard samt en række freelancere, som hyres ind efter behov ved større produktioner.

Vis din virksomhed frem fra sin bedste side.
Hver gang.

At producere film eller videoer til online brug er noget rigtigt mange forsøger sig med at lave selv. De har en smartphone og et nogle gange et redigeringsprogram – SÅ kører det. For nogle går det godt, for de fleste går det kun lige. Og når man ser på, hvordan det profilerer en virksomhed, at de selv løser en opgave, som andre specialiserer sig i, så peger det direkte tilbage på virksomhedens eget udgangspunkt; Hvorfor skulle dine kunder købe et produkt af dig, hvis de selv kunne lave en nogenlunde kopi selv?

Det kræver erfaring med storytelling, teknikken bag kameraet og evnen til at få noget anderledes og særligt frem, hvis man skal fange de online kunder, alle virksomheder gerne vil fange. De har nemlig rigtigt mange, der samtidig med jer, markedsfører deres produkt til dem præcis, når de er mest påvirkelige. Derfor har vi et mål om at skabe bedre fortællinger med film, så din virksomhed får fortalt det essentielle og viser jer frem fra jeres allerbedste vinkel. Ganske enkelt.